تعمیرات تخصصی انواع تلویزیون LED,LCD,PLASMA,FK,OLED

ریست کردن تلویزیون

در واقع باید بگوییم ریست کردن یا (بازگشت به تنظیمات کارخانه ای) می تواند جزء یکی از اولین اقداماتی باشد که بسیاری از آن بعنوان اولین و در دسترس ترین اقدام برای تعمیر تلویزیون و دیگر دستگاههای دیجیتال خودشان انجام می دهند.

واضح است که بگوییم تمام تلویزیونها از هر برند و مدلی که باشند در منوی تنظیمات خود یک گزینه ای دارند به نام reset factory یا تنظیمات کارخانه ای ، که در حقیقت معنای آن بازگشت به تنظیماتی است که تلویزیون در مرحله پس از تولید و قبل از اولین استفاده دارد.در حقیقت با انتخاب این گزینه در منوی تلویزیون تمام تنظیماتی که مصرف کننده آنها را تغییر داده به حالت اول برمی گردد ، که برخی از اطلاعات دستگاه مانند نتیجه جستجوی کانالهای دستگاه پاک می شود و تنظیماتی مثل رنگ و نور در حد وسط قرار می گیرند و بعضی دیگر مانند میزان صدا بر اساس نظر طراحان دستگاه روی یک میزان متوسط رو به پایین قرار می گیرد.

اقدامات قبل از ریست کردن تلویزیون

در صورتی که بخواهید تلویزیون را ریست فکتوری کنید، همه تنظیمات به حالت اولیه برمیگردد. که در واقع باید دوباره تنظیمات تلویزیون خود را شخصی سازی کرد.

حال اگر قصد ریست کردن تلویزیون های هوشمند ” Smart TV” را داشتیم بهترین کار چیست؟ آن است که بر اساس مدل و برند تنظیمات را دقیق انجام داد. (البته کلیت تنظیمات ریست تلویزیون ها مشخص و یکی است )اگر به مشکلی بر خوردید حتما از دفترچه تلویزیون کمک بگیرید.

آنچه باید اشاره کنیم این است که‌ همیشه ایراد با تنظیمات کارخانه رفع نمی شود، بعضی از مواقع تلویزیون نیاز به آپدیت دارد، و نیازی به ریست فکتوری نیست.

چگونگی ریست کردن تلویزیون در برندهای مختلف

چندین ریست گوناگون در برندهای مختلف تلویزیون وجود دارد که مهمترین آنها که در برندهای پرمصرف بازار وجود دارند عبارتند از :

۱) ریست گزینه تصویر: فقط اطلاعات بخش تصویر مانند رنگ و نور  را به حالت اولیه بر می گرداند.

۲) ریست گزینه صدا : فقط اطلاعات بخش صدا مانند باس و یا تقویت کننده  را به حالت اولیه بر می گرداند.

۳) ریست کلی تلویزیون : در عموم تلویزیون ها برای بر گرداندن کلی اطلاعات به حالت اول استفاده می شود.

ریست کردن تلویزیون در بخش سرویس مد یا منوی مخفی تلویزیون : که در برخی از تلویزیون ها مانند سامسونگ وجود دارد و برای انجام برخی از تغییرات انجام شده در منوی مخفی دستگاه باید انجام شود.

هرچند ممکن است بعضی مصرف کنندگان پس از ریست کردن تلویزیون برای تنظیم مجدد آن با مشکل مواجه شوند اما پیدا کردن برخی از تنظیمات تغییر یافته مخصوصا در تلویزیونهای جدید که منوی تنظیمات گسترده ای دارند به راحتی امکان پذیر نیست و بازگرداندن تلویزیون به تنظیمات اولیه کار ساده تری است. در ادامه  روش ریست کردن تلویزیون ها و برخی نکات تنظیم مجدد آنها را به اختصار شرح می دهیم :

طریقه ریست کردن تلویزیون 

معمولا در منوی تنظیمات تلویزیونها دو گروه اول مربوط به تنظیمات تصویر و صدای دستگاه است که می توان آنها را به طور جداگانه ریست کرد و نیازی نیست مثلا برای تنظیم مجدد تصویر ، همه تنظیمات تلویزیون را ریست کنیم.

گزینه ریست صدا و تصویر معمولا آخرین گزینه این بخش ها می باشد که تنظیمات اجزاء آن مثل کنتراست و رنگ و نور زمینه را به حد میانگین آنها برمی گرداند بخواهیم مثال بزنیم باید بگوییم در یخش صدا مقدار bass و treble  را در حد وسط (در اکثر تلویزیونها 50 از 100) قرار می دهد.

توجه داشته باشید که ریست کردن هر یک از گزینه های تصویر و صدا اطلاعات بخش های مختلف آنها را به مقادیر اولیه بر می گرداند مثلا در گزینه تنظیم تصویر در حالت درخشان می تواند میزان نور زمینه تلویزیون در حالت اولیه 100% در نظر گرفته شده است که کاربر می تواند در همین حالت درخشان میزان نور زمینه را تغییر دهد و با ریست کردن گزینه تصویر مقدار نور زمینه به همان 100% بر می گردد.

توضیح حالت مغازه تلویزیون (SHOP MODE)

باید بگوییم گزینه ریست کلی دستگاه هم معمولا در گروههای آخر منو قرار می گیرد و پس از انتخاب مجددا سوال می شود که از انجام آن مطمئن هستید یا خیر ؟ شایان ذکر است که معمولا بعد از انتخاب ( بله ) دستگاه برای چند لحظه مکث می کند در حالیکه بعضی دستگاهها به حالت استندبای برمی گردند و با روشن کردن مجدد ابتدا منوی زبان و منطقه و بعد هم محل استفاده که محل کاربری دستگاه است و  می تواند منزل و یا فروشگاه انتخاب شود که در واقع در صورت انتخاب فروشگاه تنظیمات کلی به نحوی که دستگاه در ویترین یک فروشگاه قرار می گیرد تغییر می کند و مثلا DEMO (نمایش اطلاعات و امکانات دستگاه روی تصویر اصلی) دستگاه فعال می شود و یا کلید های جلوی دستگاه برای جلوگیری از دستکاری احتمالی از کار می افتد و دیگرکار نمی کند.

توجه داشته باشید ‌ه پس از گذران از این مرحله وارد بخش کانال یابی شده که می تواند این کانال یابی به صورت اتوماتیک یا دستی باشد که در تلویزیونهای دارای دیجیتال داخلی باید سرچ اتوماتیک را زده و جستجوی کانالهای دیجیتال پس از اطمینان از وصل آنتن مناسب انتخاب شود.در آخر هم گزینه ذخیره تغییرات را انجام داده و آن را انتخاب می کنیم و تنظیم دستگاه به اتمام می رسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تعمیرات تلویزیون خود را به ما بسپارید

تعميرات تخصصي انواع تلويزيون، هر کجا و هر وقت به انتخاب شما

جهت عیب یابی و تعمیر تلویزیون در منزل شما تماس بگیرید

شماره تماس : 0529 561 0917